Dohányzó termékek.

dohányzó termékek

Új termék háttámlával Vázszerkezet: két 60x60x3 mm-es talplemezzel ellátott oldalfalvázból és az ezt alulról és felülről összekötő gerendákból áll.

dohányzó termékek

Tetőszerkezet felület kikészítése: ereszcsatorna anyaga horganyzott 2 mm-es lemez színre porfestve, porfestés színválasztéka: RAL színskála szerint. Oldalfal és hátfal: vázszerkezetre takarólemezes megfogással 8 mm-es edzett síküveg kerül.

dohányzó termékek

Tető: magába foglalja a speciálisan kialakított ereszcsatornát és a trapézlemezes borítást. Pad-Háttámla: a faelemek fenyőfa alapanyagból Milesi falazúr színminta szerint készülnek. Vízelvezetés: a tetőre kerülő csapadék a dohányzó termékek majd az egyik hátsóoszlopba épített csurgón keresztül távozik.

dohányzó termékek

Alapozás: Az acél keretlábak 40x40 cm méretű, dohányzó termékek. Lehetséges díszburkolatra történő rögzítés is, amennyiben a díszburkolat alat talplemezeknél a megfelelő vastagságú beton elkészítésre kerül.

Az aljzatbeton, illetve a díszburkolat készítésekor nagyon lényeges a pontos szinttartás.

dohányzó termékek

Pontalapok esetén a lábak talpait az előre bebetonozott alapozó tüskékhez kell csavarozással rögzíteni. A műszaki leírás a mellékelt alapozási rajzzal együtt érvényes.

dohányzó termékek

Az alapozás a helyi adottságoktól függ, a meghatározása az adaptáló tervező feladata. Kapcsolódó termékek.

dohányzó termékek

Lehet, hogy érdekel