Kilépő csoport

Kilépés a csoportból

Hogyan tudok egy csoportból kilépni vagy leállítani a követését a Workplace-ben?

leszokni a dohányzásról nincs súlygyarapodás vélemények a spray-ről a dohányzás abbahagyására

Workplace asztali számítógépekre Mobilos súgó Lehetőséged van egy adott csoport követésének leállítására, ha nem szeretnéd látni a csoport bejegyzéseit a hírfolyamodban. Ha nem szeretnél a csoport tagja lenni, kiléphetsz belőle.

miért hasznos leszokni a dohányzásról a szervek miatt leszokni a dohányzásról nem tudok menni

Fontos tudni, hogy az adott csoport adatvédelmi beállításaitól függően előfordulhat, hogy később nem tudsz újra csatlakozni a csoporthoz. Így tudod leállítani egy csoport követését: Nyisd meg a csoportot, amelyiknek szeretnéd leállítani a követését, majd kattints a csoport borítóképe alatti ikonra.

A csoportok a webböngésző felületén kezelhetők. Csoportokat használhat a mobileszközén tagként hozzárendelheti mappához, beszélgetéshez stb. Csatlakozás csoporthoz Csoporthoz való csatlakozáshoz kattintson a felhasználói menüben a Csoportok menüelemre. Válassza a Csoport oldal tetején a menüből a Nyilvános csoportok keresése lehetőséget. Válassza a kívánt csoportot, és kattintson csoportnév melletti ikonra.

Kattints a Követési lehetőségek pontra. Kattints a Követés leállítása pontra. Így tudsz kilépni egy csoportból: Nyisd meg a csoportot, amelyikből szeretnél kilépni, majd kattints a csoport borítóképe alatti ikonra.

Kattints a Kilépés a csoportból hivatkozásra, majd a megerősítéshez a Kilépés a csoportból pontra.

spray-t vásárolni a dohányzó szevasztopolból a dohányzás elleni küzdelem modern módszerei

Megjegyzés: Ha olyan csoportból lépsz ki, amelynek te vagy az kilépő csoport, a csoport tagjainak felkínálja a rendszer az adminisztrátori szerepkört. Hasznosnak találtad ezt az információt?

Lehet, hogy érdekel